32.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΔελτία τύπουΠρογραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης και Υπουργείου Πολιτισμού για τα 59α Δημήτρια

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης και Υπουργείου Πολιτισμού για τα 59α Δημήτρια

Προγραμματική σύμβαση συνεργασίας για τα 59α Δημήτρια θα υπογράψουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 και ώρα 13:30, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (3ος όροφος).

Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί το επισφράγισμα της σύμπραξης του Δήμου και του Υπουργείου για την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη του μακροβιότερου πολιτιστικού θεσμού της Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο της συμφωνίας είναι διοργάνωση με χρηματοδότηση από το ΥΠΠΟ καλλιτεχνικών παραστάσεων από των Εθνική Λυρική Σκηνή, τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και τη Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, τριών εποπτευόμενων από το Υπουργείο πολιτιστικών φορέων, εκπρόσωποι των οποίων θα συνυπογράψουν τη συμφωνία. Στην προγραμματική σύμβαση συμμετέχει και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για την παρακολούθησή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ