Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο “Πορτοκαλιάν”


Συμβουλευτική Υποστήριξη
Ψυχολογική Υποστήριξη | Σχολές Γονέων | Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο Πορτοκαλιάν | Κέντρα Πρόληψης
Υπεύθυνος Προγράμματος:
Ευαγγελίου Δημοσθένης
Διεύθυνση: Σπάρτης 6Α

Παρέχεται δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας από εθελοντές καθηγητές και δασκάλους. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με την κατάθεση σχετικής αίτησης.

Για το σχολικό έτος 2015-2016, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας υλοποιεί, με τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών, για 7η συνεχή χρονιά, πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας, σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ανήκουν σε μειονεκτούσες πληθυσμιακές ομάδες, στο Πνευματικό Κοινωνικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ».

Αναλυτικά, παραδίδονται
Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας, Μαθηματικών, Φυσικής και Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά όλων των επιπέδων), σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μαθήματα Νέων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών, Στατιστικής, Μαθηματικών, Φυσικής Γενικής Παιδείας, Φυσικής Κατεύθυνσης, Χημείας, Βιολογίας, ΑΟΔΕ, ΑΟΘ, Προγραμματισμού και Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά όλων των επιπέδων), σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δευτέρα-Παρασκευή 14:00 – 21:00

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

2310 848734
231331-8913

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες στο «Πορτοκαλιάν». Οι εθελοντές μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που θα κατεβάσουν από εδώ.