22.9 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΘέλω να ενημερωθώΑνακοινώσειςΔωρεάν μαθήματα Πληροφορικής για αρχάριους  ηλικιωμένους στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας

Δωρεάν μαθήματα Πληροφορικής για αρχάριους  ηλικιωμένους στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΣΥΝενεργώ: εκπαιδεύομαι, συμμετέχω, προσφέρω” που υλοποιείται από την ethelon με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης,  Άνω Τούμπας (Γρ. Λαμπράκη 187, Θεσσαλονίκη).

Απευθύνονται σε άτομα άνω των 55 ετών που δε γνωρίζουν καθόλου να χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  και θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις με καθηγήτρια την Αναστασία Ντράχα

Οι θεματικές των μαθημάτων είναι:

  1. Εισαγωγή στη χρήση κινητών συσκευών και στην Πληροφορική
  2. Δημιουργία Λογαριασμού και Χρήση e-mail και Skype
  3. Δημιουργία Λογαριασμού και Χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης FB

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 09:00-10:30 π.μ., για διάστημα 4 εβδομάδων.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή, η οποία γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό στους συμμετέχοντες όπως επίσης και βεβαίωση παρακολούθησης με την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά τμήμα τα 8 άτομα. Επίσης, λόγω έλλειψης εξοπλισμού Η/Υ, θα προτιμηθούν υποψήφιοι που διαθέτουν laptops και tablets, τα οποία και μπορούν να φέρνουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στη
Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη 187

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://www.synenergo.gr  ή synenergo@ethelon.org

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ