Από & Προς τη Θεσσαλονίκη


plane_icon

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ“

Το Διεθνές Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης βρίσκεται 14 χλμ. από το κέντρο της πόλης και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, εξυπηρετώντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Τηλ. Κέντρο : +30 2310 985000, 473212, 473312, 985177, 985188

Λεωφορειακή Γραμμή ΟΑΣΘ, απευθείας από το κέντρο της πόλης και αντίστροφα Νο78 και Νο78Ν(νυχτερινό).
Περισσότερα
cruse_icon

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ A.E.

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα έχει εδραιωθεί ως ένα οικονομικό σταυροδρόμι για την Ανατολική Μεσόγειο. Λόγω της πλεονεκτικής του θέσης, όντας το σταυροδρόμι πολλών χερσαίων δικτύων μεταφορών  αποτελεί τη φυσική διέξοδο της οικονομικής δραστηριότητας των χωρών της ευρύτερης περιοχής.

Εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των χωρών αυτών για εισαγωγή, εξαγωγή αλλά και αποθήκευση πρώτων υλών, καταναλωτικών προϊόντων και κεφαλαιουχικού εξοπλισμού (πάνω από 16 εκ. τόνοι εμπορευμάτων, 3 χιλ. πλοία) ενώ παράλληλα αποτελεί ένα σύγχρονο επιβατικό σταθμό για επιβάτες ακτοπλοΐας καθώς και κρουαζιεροπλοίων (πάνω από 220.000 επιβάτες).

Τηλ. Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών : 2310 593393
Περισσότερα
train_icon

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δύο χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Μοναστηρίου 28 βρίσκεται ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης ο οποίος καθημερινά εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες μέσω των διαφόρων προαστιακών γραμμών και του υπεραστικού δικτύου.

Τηλ. : 2310 517517

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αποτελεί τη μοναδική εταιρία παροχής σιδηροδρομικών μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων στη χώρα μας, λειτουργώντας με προαστιακά, εθνικά, περιφερειακά δρομολόγια.

Tηλ. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών : 1110 (για διαθεσιμότητες, τιμές εισιτηρίων, χρόνους διαδρομής)

Αναζήτηση δρομολογίων, ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων, κάρτες και ειδικές προσφορές :
Περισσότερα
citybus_icon

ΚΤΕΛ

Η υπηρεσία 14 505 λειτουργεί όλες τις μέρες του χρόνου 24 ώρες το 24ωρο. Αυτοματοποιημένα παρέχονται όλα τα δρομολόγια ανά την Ελλάδα (από πόλη σε πόλη).

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει επιπλέον πληροφορίες όπως τιμές εισιτηρίων, κρατήσεις και έκτακτα δρομολόγια συνδέεται με το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΤΕΛ, το οποίο του παρέχει αυτές τις δυνατότητες.

Σταθμός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ

Ο Υπεραστικός Σταθμός Μακεδονία βρίσκεται 5 χλμ. δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω του κέντρου, αλλά και μέσω του νέου δυτικού κόμβου της πόλης όπου συνδέεται άμεσα και με την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες που αφορούν για τους διάφορους προορισμούς, τις ώρες δρομολογίων, τις τιμές εισιτηρίων, καθώς και τηλέφωνα εκδοτηρίων και αποθηκών.
Περισσότερα
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page