Δημοτική Πινακοθήκη


Το Τμήμα Πινακοθήκης και Εικαστικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων στεγάζεται στην Casa Bianca, διατηρητέο μνημείο της νεότερης αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας 180 & Θεμιστοκλή Σοφούλη.
Η Δημοτική Πινακοθήκη διοργανώνει και φιλοξενεί περιοδικές εκθέσεις είτε από τις μόνιμες συλλογές της είτε σε συνεργασία με φορείς, μουσεία κλπ. στους τρεις εκθεσιακούς της χώρους, στην Casa Bianca, το Γενί Τζαμί και το Αλατζά Ιμαρέτ, κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις εκθέσεις – εκδηλώσεις της Δημοτικής Πινακοθήκης επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 427555,  2313 318538

email: pinakothiki[at]thessaloniki.gr

Ανακοινώσεις Δημοτικής Πινακοθήκης

Τρέχουσα έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca

Συνεχίζεται η έκθεση Bianco, Nero e altre storie Έργα από συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης, στην Casa Bianca έως 14 Σεπτεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες https://thessaloniki.gr/?p=71709
περισσότερα

Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Νέο ωράριο εκθεσιακών χώρων Casa Bianca, Γενί Τζαμί και Αλατζά Ιμαρέτ

Aπό Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο 10:00 – 16:00 Πέμπτη 10:00 – 18:00 Προγραμματίστε την επίσκεψή σας. Σας περιμένουμε!      
περισσότερα
Εκθεσιακοί χώροι