9.5 C
Thessalonique

Gastronomy charity dinner of Thessaloniki Food Festival

Τρ11Δεκ9:00 μμΤρ12:00 μμGastronomy charity dinner of Thessaloniki Food Festival9:00 μμ - 12:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔιεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού - Τμήμα Τουρισμού

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι τρεις chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2018, Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και Λάμπρος Ρώσσιος , θα παρουσιάσουν , για πρώτη φορά,στο κοινό της Θεσσαλονίκης ένα μενού που δημιουργήθηκε για την προβολή της σύγχρονης γαστρονομίας της πόλης , το οποίο ταξίδεψε μέσα στη χρονιά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πιάτα θα συνοδεύει το κρασί του Αστικού Αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης « Η Γοργόνα, το οποίο δεν πωλείται αλλά διατίθεται μόνο σε εκδηλώσεις του Thessaloniki Food Festival.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σύλλογο. Τιμή /άτομο 35 €. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και μόνο με κρατήσεις στα τηλέφωνα 2313318215 και 6978338511

THRIA restaurant

ΜΕΝΟΥ
Καλωσόρισμα – welcome
Τριλογία του Μεζέ-Trilogy of « meze »
Γαριδα σαγανάκι/ Μυδι αχνιστό / Ντολμάς με αυγολέμονο
Shrimp saganaki/ steamed mussel/ Dolmas(grape leaf with herbed rice) in egg and lemon foam
Ορεκτικό- Appetizer
Σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης ταρτάρ με τηγανιτό ρύζι.
Tartar of traditional Thessaloniki meat ball (soutzoukaki) with fried rice
Κυρίως-main dish
Μοσχαρίσια ουρά με άρωμα κανέλας και γαρύφαλλου, μους καπνιστής μελιτζάνας και τσιπς μαιντανού
Ox tail flavored with cinnamon and clove, mousse of smoked eggplant and parsley chips
Γλυκό-Dessert
Κραμπλ από τσουρέκι θεσσαλονίκης semifreddo ταχινένιου χαλβα και καραμέλα κυδώνι.
Traditional sweet bread crumble, semifreddo of tahini halva and caramelized quince

Ώρα

(Τρίτη) 9:00 μμ - 12:00 μμ(GMT+00:00)