«Η ώρα του παραμυθιού»
«Άσε με να φάω μια ντομάτα» / Άννα Βουλγαράκη. Άργησε πολύ η ντομάτα για να καταλάβει ότι η κότα, που τσιμπούσε τους καρπούς
Λεπτομέρειες εκδήλωσης
«Η ώρα του παραμυθιού»«Άσε με να φάω μια ντομάτα» / Άννα Βουλγαράκη. Άργησε πολύ η ντομάτα για να καταλάβει ότι η κότα, που τσιμπούσε τους καρπούς της, ήταν μια αληθινή φιλενάδα. Γιατί, όταν αρρώστησε μέσα στο κατακαλόκαιρο ο περιβολάρης, η κότα ήταν εκείνη που φρόντιζε το πότισμα της ντομάτας. Οι καλοί φίλοι στις δυσκολίες φαίνονται! Μετά την ανάγνωση θα φτιάξουμε ντοματούλες με χαρτόνια και αφρώδες υλικό. Με τη βιβλιοθηκονόμο Ευγενία Χαρισίου. Για παιδιά 4-6 ετών, με προεγγραφή έως 15 παιδιά.Δελφών 208 και Ορεστιάδος 3, τηλ. 2310 324090Ωράριο λειτουργίας Παιδικής Βιβλιοθήκης Δελφών Δευτέρα έως Tετάρτη : 2 μ.μ. – 8:30 μ.μ. Πέμπτη – Παρασκευή : 8.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.