Η Ροδάνθη Δημητρέση αφηγήτρια, εικαστικός, παιδαγωγός, η Χρυσάνθη Βουδούρη, αφηγήτρια, θεατρολόγος, παιδαγωγός και μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου Αφήγησης της Action Art θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «…και ζήσανε αυτοί καλά
Λεπτομέρειες εκδήλωσης
Η Ροδάνθη Δημητρέση αφηγήτρια, εικαστικός, παιδαγωγός, η Χρυσάνθη Βουδούρη, αφηγήτρια, θεατρολόγος, παιδαγωγός και μέλη της ομάδας του Εργαστηρίου Αφήγησης της Action Art θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», με λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο.
Στόχος του προγράμματος η αλληλεπίδραση και επικοινωνία, την ώρα της αφήγησης, την ώρα που το παραμύθι ζωντανεύει στο χώρο της φαντασίας, του συναισθήματος, της τρυφερότητας, εκεί όπου κτίζεται η συντροφικότητα και πλάθονται σχέσεις δημιουργικές.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 2 & 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 6.30 το απόγευμαΓια παιδιά από 5 ετών και γονείς,με προεγγραφή
Ώρα
23/10/201704:31 - 04:31
X
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.