22.3 C
Thessaloniki

Το «Thessaloniki Food Festival»πηγαίνει στην Costa Navarino 28-29 Σεπτεμβρίου

Πα28ΣεπΟλοήμερηΣα29Το «Thessaloniki Food Festival»πηγαίνει στην Costa Navarino 28-29 Σεπτεμβρίου(Ολοήμερη)(GMT+00:00) ΦορέαςΔιεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού - Τμήμα Τουρισμού

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

To Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης “Thessaloniki Food Festival”, που φέτος διανύει την 8η χρονιά του, κατεβαίνει στην Πελοπόννησο και φιλοξενείται στην Costa Navarino, για ένα διήμερο γεμάτο με γεύσεις της πόλης.

Oι επισκέπτες των ξενοδοχείων The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το σύγχρονο προφίλ της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης μέσα από το μενού που θα παρουσιαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Flame και στο πρωινό “Το κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλιώς…”, που θα παρουσιαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Morias.

Τα μενού θα επιμεληθούν οι 3 chef ambassadors του “Thessaloniki Food Festival” Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και Λάμπρος Ρώσσιος, σε συνεργασία με τον Executive Chef του Navarino Dunes Άγγελο Καλλιντέρη.

“Η κουζίνα και οι γεύσεις της Θεσσαλονίκης βγαίνουν έξω από τα όρια της πόλης μας και γίνονται η αφορμή για να μας επισκέπτονται όλο και περισσότεροι τουρίστες. Θα βρεθούμε με τους τρεις ταλαντούχους σεφ πρεσβευτές μας στην όμορφη Μεσσηνία και λίγο αργότερα και στην Αθήνα για να παρουσιάσουμε στο ελληνικό αλλά και διεθνές κοινό το γαστρονομικό θησαυρό και ταλέντο που κρύβει η Θεσσαλονίκη! Είναι τιμή για εμάς η παρουσία μας στον πρότυπο και οραματικό τουριστικό προορισμό Costa Navarino! Μοιραζόμαστε άλλωστε ένα κοινό όραμα αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης!”

Δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δ.Θ. Σπύρος Πεγκας.

Ώρα

Σεπτέμβριος 28 (Παρασκευή) - 29 (Σάββατο)(GMT+00:00)