16.3 C
Thessaloniki

“Το μισοφέγγαρο” στην παιδική βιβλιοθήκη Ορέστου

Πε13Δεκ6:30 μμΠε8:00 μμ“Το μισοφέγγαρο” στην παιδική βιβλιοθήκη Ορέστουπαράσταση κουκλοθεάτρου6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

  • Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου,    ώρα 6.30 το απόγευμα

Η ομάδα κουκλοθεάτρου , μουσικής και αφήγησης «άρες.μάρες» παρουσιάζει στην Παιδική βιβλιοθήκη Ορέστου

Την  παράσταση κουκλοθεάτρου : “Το μισοφέγγαρο”

Μια παράσταση με κούκλες, αφήγηση, διαδραστικά μέρη, ζωντανή μουσική και τραγούδι. Μέσα από τη μικρή ιστορία του Μισοφέγγαρου, μιλάμε για την ένταξη σε ένα νέο περιβάλλον,  για τα συναισθήματα και την αναγκαιότητα της αναγνώρισης και της αποδοχής τους. Οι ήρωές μας, περνούν από το ρεαλιστικό στο μαγικό και αντίστροφα και τελικά βλέπουν τη λύπη σαν ένα πέρασμα για τη χαρά.

«Ένα νεαρό άλογο, είναι λυπημένο γιατί αναγκάστηκε να αποχωριστεί τη μητέρα και τους οικείους του, ώστε να ζήσει στη φάρμα ενός καλού αγρότη που το πήρε κοντά του. Η νέα του παρέα, τα υπόλοιπα ζώα του αγροκτήματος, θα προσπαθήσουν να το καλωσορίσουν με τον τρόπο τους».

Κείμενα, Μουσική, Κατασκευή κούκλας: Μαργαρίτα Λιτητάρη

Κατασκευή και ένδυση κούκλας, κοστούμια: Δήμητρα Λιτητάρη

Σκηνικά: Trebanal Creative

Παίζουν – ερμηνεύουν: Μαργαρίτα Λιτητάρη  (εμψύχωση κούκλας, κιθάρα, λαούτο, τραγούδι) και  Δωροθέα Μιχαήλ (εμψύχωση κούκλας, αφηγήσεις, μελόντικα, κρουστά, τραγούδι)

Για παιδιά 3-10 ετών .

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

 ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΡΕΣΤΟΥ
ΟΡΕΣΤΟΥ 33 & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 2310852384
pvivlio.orestou@thessaloniki.gr      

Ώρα

(Πέμπτη) 6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου