18.7 C
Thessaloniki

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Τε08Δεκ9:25 πμΤε9:25 πμΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣΠαγκόσμια Ημέρα Παιδιού9:25 πμ - 9:25 πμ(GMT+02:00) ΦορέαςΔιεύθυνση Παιδικών Σταθμών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με μεγάλη επιτυχία επισφραγίστηκε η δράση του Π.Σ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  με θεμα: “Τα παιδιά απλώνουν τα χέρια, διεκδικούν τα δικαιώματά τους και προσφέρουν αγάπη”

Τα παιδιά του Π.Σ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου  επισκέφτηκαν  το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης (Kε.μ.π.υ) υπό την αιγίδα των παιδικών χωριών SOS.

Σκοπός του προγράμματος ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε ζητήματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και η ανάδειξη της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Γι αυτό τα παιδιά φόρεσαν το πιο γιορτινό τους χαμόγελο, είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έφτιαξαν με τη βοήθεια των δασκάλων τους ένα χειροποίητο δέντρο, χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, ένα πίνακα διακόσμησης εμπνευσμένο από την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και πολλά πολλά γλυκίσματα!!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Παιδικών Σταθμών κ. Κώστας Ιακώβου, η διευθύντρια μας κ. Λοτσιοπούλου και η προϊσταμένη μας κ.Καρακώστα.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή των Παιδικών χωριών SOS Βορείου Ελλάδος κ.Γιώργο Μπασδάρη και τον Παιδαγωγό κ.Παπαγιαννιδη Γιώργο για την εγκάρδια φιλοξενία τους!

 

 

 

Ώρα

(Τετάρτη) 9:25 πμ - 9:25 πμ(GMT+02:00)