14.4 C
Thessaloniki

“Συνεχόμενο ανταλλακτήριο παζάρι βιβλίων”

“Συνεχόμενο ανταλλακτήριο παζάρι βιβλίων”Year Around Event (2020)(GMT+00:00) ΦορέαςΔιεύθυνση Βαφοπουλείου και Πνευματικών Ιδρυμάτων - Τμήμα Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ακολουθώντας το πνεύμα του δωρητή του και θέλοντας να ενισχύσει τις έννοιες της προσφοράς, της ανταλλαγής αλλά και της αλληλεγγύης, οργάνωσε παζάρι βιβλίων με ανταλλαγή τροφίμων μακράς διαρκείας ή ειδών υγιεινής και πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των κοινωνικών δόμων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα βιβλία προέρχονται από δωρεές συμπολιτών μας και συγκεντρώθηκαν με την φροντίδα και επιμέλεια των βιβλιοθηκονόμων του Κέντρου.

Διατίθενται περίπου χίλιοι τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν προσφέροντας ως “αντίτιμο” τρόφιμα μακράς διαρκείας ή ειδών υγιεινής και πρώτης ανάγκης.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο υποδοχής του Κέντρου και κατά τις ώρες λειτουργίας, Δευτέρα-Παρασκευή 8π.μ. ως 21μ.μ. & Σάββατο 8.00π.μ. ως 14.00μ.μ.

Σας περιμένουμε!

Ώρα

Year Around Event (2020)(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο