24.3 C
Thessaloniki

Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πα29Νοε8:30 μμΣυναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ8:30 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και την Επιστημονική Διεύθυνση της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων

Είσοδος αποκλειστικά σε συνέδρους

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης προσκαλείται να εμφανιστεί στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης στις 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:30 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και πολλών άλλων επισήμων προσώπων στο πέρας της πρώτης ημέρας του επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο ‘’Δικαιοσύνη και Κοινωνία’’, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από τα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, και τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Η ΣΟΔΘ θα προσφέρει για τους συνέδρους μία 30λεπτη συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών, Νίκου Κυπουργού, Νίκου Σκαλκώτα και Γιάννη Κωνσταντινίδη υπό την διεύθυνση του μόνιμου αρχιμουσικού της Χάρη Ηλιάδη.

Πρόγραμμα:

Συναυλία ΣΟΔΘ στο πλαίσιο του

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’

Φουαγιέ Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Ν. Κυπουργός (1952 -): Κινηματογραφική σουίτα Νο. 1 για έγχορδα και πιάνο (δωρεάν παραχώρηση μουσικού υλικού από τον συνθέτη)

Ν. Σκαλκώτας (1904-1949) : Χοροί για ορχήστρα εγχόρδων : Τσάμικος-Κρητικός

Γ. Κωνσταντινίδης   (1903 – 1984) :4 Ελληνικοί λαϊκοί σκοποί Ενορχήστρωση Άλκη Μπαλτά (δωρεάν παραχώρηση μουσικού υλικού από τον ενορχηστρωτή)

Ώρα

(Παρασκευή) 8:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης