24.3 C
Thessaloniki

"Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία" Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 8-13 ετών στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Πα18Ιαν6:30 μμΠα8:00 μμ"Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία" Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 8-13 ετών στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου«Ένας φανταστικός φίλος» του Α. Φ. Χάρολντ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η Λέσχη ανάγνωσης που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 – 13 ετών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία Παρασκευή του μήνα, στις 6:30 το απόγευμα.
Στόχος της Λέσχης είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας. Τα παιδιά ξεκινούν και τελειώνουν ένα μαγικό ταξίδι… γνωρίζουν τα λογοτεχνικά βιβλία μέσα από ένα νέο πρίσμα διασκεδαστικό και δημιουργικό, ταυτίζονται με τους ήρωες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, σταυρόλεξα και ακροστιχίδες.
Συντονίζει η Αγγελική Φατίση.
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στις 6:30 το απόγευμα θα διαβάσουμε το βιβλίο «Ένας φανταστικός φίλος» του Α. Φ. Χάρολντ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Παρασκευή) 6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου