13 C
Thessaloniki

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Τρ26Μαρ6:30 μμΤρ7:30 μμΜε το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!«Το ψαράκι που φορούσε γυαλιά» της Ρένας Ρώση Ζαΐρη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Το ψαράκι που φορούσε γυαλιά» της Ρένας Ρώση Ζαΐρη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και θα φτιάξουμε έναν καρχαρία!
Ο Κόλι ήταν το πιο ευτυχισμένο και το πιο χαρούμενο ψαράκι του βυθού, μέχρι που ο ψαροφθαλμίατρος του είπε πως έχει ψαρομυωπία και πρέπει να φορέσει γυαλιά. Τότε όλοι άρχισαν να τον κοροϊδεύουν μέχρι που σε μια εκδρομή ήταν ο μόνος που είδε ένα κοπάδι από καρχαρίες και… έγινε ήρωας!

Το πρόγραμμα επιμελείται η Άννα Καλαϊτζίδου

Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2 – 4 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Χαρτόνια κανσόν Α4 σε μπλε, γκρι, λευκό και κόκκινο χρώμα, 2 ματάκια μεγάλα και κόλλα στικ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Τρίτη) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου