14.4 C
Thessaloniki

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Τρ19Μαρ6:30 μμΤρ7:30 μμΜε το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!«Ένα σπίτι για όλους» του Christopher Corr σε απόδοση Αντώνη Παπαθεοδούλου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Ένα σπίτι για όλους» του Christopher Corr σε απόδοση Αντώνη Παπαθεοδούλου από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα φτιάξουμε κολάζ με τα ζώα του δάσους!
Ένας ποντικός αποφάσισε πως είναι το τέλειο σπίτι για να μείνει. Το ίδιο κι άλλα ζώα του δάσους. Το ίδιο και ένας μεγάλος αρκούδος. Όμως χωράνε στ’ αλήθεια όλοι στο ξύλινο σπίτι;
Το πρόγραμμα επιμελείται η Χριστίνα Τράπτσιου

Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2 – 4 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1 μεγάλο χαρτόνι κανσόν κατά προτίμηση μαύρο, χαρτόνια κανσόν Α4 σε διάφορα χρώματα, ματάκια, φτερά και κόλλα στικ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Τρίτη) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου