16 C
Thessaloniki

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Πε24Ιαν6:30 μμΠε7:30 μμΜε το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!«Λούνα: Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάλα!» της Λήδας Βαρβαρούση από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Με το μωρό μου στη «μωρολέσχη» της Βιβλιοθήκης Χαριλάου!

Στη μωρολέσχη μας θα διαβάσουμε το βιβλίο «Λούνα: Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάλα!» της Λήδας Βαρβαρούση από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα φτιάξουμε μία μπάλα κορνίζα!
Το πρόγραμμα επιμελείται η Άννα Καλαϊτζίδου
Η «μωρολέσχη» είναι ένας κύκλος δραστηριοτήτων που συνεχίζεται για 6η χρονιά και απευθύνεται σε νήπια 2,5 – 4,5 ετών και τους γονείς τους.
Στόχο έχει να μάθουμε στα παιδιά μας, από την τρυφερή ηλικία να αγαπούν το βιβλίο και το διάβασμα και να χρησιμοποιούν το χώρο της βιβλιοθήκης. Η δράση περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και μία μικρή κατασκευή όπου οι γονείς συμμετέχουν ενεργά.
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 1μαύρο και 1 λευκό χαρτόνι κανσόν σε μέγεθος Α4, 1 μαύρο στυλό, κορδέλα και κόλλα στικ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Πέμπτη) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου