13 C
Thessaloniki

Επαναλαμβανόμενη εκδήλωση

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Τε13Μαρ10:00 πμΤε12:00 μμΚυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη ΧαριλάουΕκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας.10:00 πμ - 12:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας.
Στόχος του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής παιδείας και η διαμόρφωση της κυκλοφοριακής τους νοοτροπίας

Το πρόγραμμα επιμελούνται & παρουσιάζουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί Γκουτίδου Κωνσταντίνα & Ταχτεβρενίδου Σωτηρία.

Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής

Οι παρουσιάσεις των  εκπαιδευτικών προγραμμάτων προγραμματίζονται κατόπιν ραντεβού και απευθύνονται σε σχολικές ομάδες, όλων των τάξεων του δημοτικού.
Στόχο έχουν την παρουσίαση διαφόρων θεμάτων με ευχάριστες διαδραστικές μεθόδους, εκτός των σχολικών τάξεων, προτρέποντας  και κινητοποιώντας τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στην όλη διαδικασία.
Τους δίνεται επίσης η ευκαιρία να γνωρίσουν τους συντελεστές των προγραμμάτων, οι οποίοι εκπροσωπούν αξιόλογους Φορείς της πόλης μας, καθώς και να έρθουν σε επαφή με το χώρο της βιβλιοθήκης.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Τετάρτη) 10:00 πμ - 12:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου