17.8 C
Thessaloniki

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 στην περιφερειακή βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας

Πε18Ιουλ11:00 πμΠε12:00 πμΚαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 στην περιφερειακή βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπαςεκδήλωση για παιδιά11:00 πμ - 12:00 πμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2019
“Για φαντάσου…!!!”
Ένα τραγούδι, ένα άστρο, ένα λουλούδι, ένα ποίημα, μια μουσική, μια σιωπή, ένα παιχνίδι σε μια γωνιά, σε μια ματιά, σε μια ζωγραφιά, σ’ ένα χαρτί, σε ένα βιβλίο!
Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος συναντά το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 ξεκινά την 1η Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου.
Μέσα από καινοτόμες δράσεις και βιωματικά εργαστήρια, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μικρούς και μεγάλους πιο κοντά στον όμορφο κόσμο της περιπέτειας μέσα από τον μαγικό κόσμο της ανάγνωσης και της δημιουργικής φαντασίας. Σ΄ αυτό μας το ταξίδι, θα μας συντροφεύσουν ,γνώσεις, εμπειρίες και μοναδικές στιγμές δημιουργίας πάντα έχοντας ως κύριο άξονα το «βιβλίο». Αυτό το καλοκαίρι όλα αρχίζουν αλλιώς! Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας “Γιώργος Ιωάννου” συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2019 με τις παρακάτω δράσεις :

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 ώρα 11:00 π.μ.
Για φαντάσου… Ότι ταξιδεύεις στο παρελθόν, στην αρχαία Αθήνα, στην Αθήνα του Περικλή!

Για παιδιά 5-8 ετών

Σε λένε Ασπασία,τη γάτα σου τη λένε κι εκείνη Ασπασία, κι έχεις μια φίλη κουκουβάγια, τη Γλαύκα. Παίρνετε μέρος στις γιορτές της πόλης, επισκέφτεστε τα μνημεία της πόλης, βλέπετε μια παράσταση στο θέατρο, πάτε στην Εκκλησία του Δήμου. Ξεφύλλισε τα βιβλία, μάζεψε το υλικό σου, κουβέντιασε με τους φίλους σου και πέσε με τα μούτρα στις δραστηριότητες.
Με τη νηπιαγωγό Έλλη Πολυμενέα

Δηλώσεις συμμετοχής στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κάτω Κάτω Τούμπας “Γιώργος Ιωάννου”(Πυλαιας 59, τηλ.2310919039)

Ώρα

(Πέμπτη) 11:00 πμ - 12:00 πμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας "Γιώργος Ιωάννου"