22.9 C
Thessaloniki

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 στην περιφερειακή βιβλιοθήκη Τριανδρίας

Δε26Αυγ6:30 πμΔε8:00 μμΚαλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 στην περιφερειακή βιβλιοθήκη Τριανδρίαςεκδήλωση για παιδιά6:30 πμ - 8:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας “Ιωάννης Διαμαντή Διαμαντής”
Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2019 !!!
«Για φαντάσου…!!!»

Ένα τραγούδι, ένα άστρο, ένα λουλούδι, ένα ποίημα, μια μουσική, μια σιωπή, ένα παιχνίδι σε μια γωνιά, σε μια ματιά, σε μια ζωγραφιά, σ’ ένα χαρτί, σε ένα βιβλίο!

Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος συναντά το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 ξεκινά την 1η Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου!
«Για φαντάσου…!!!»

Μέσα από καινοτόμες δράσεις και βιωματικά εργαστήρια, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μικρούς και μεγάλους πιο κοντά στον όμορφο κόσμο της περιπέτειας μέσα από τον μαγικό κόσμο της ανάγνωσης και της δημιουργικής φαντασίας. Σ΄ αυτό μας το ταξίδι, θα μας συντροφεύσουν ,γνώσεις, εμπειρίες και μοναδικές στιγμές δημιουργίας πάντα έχοντας ως κύριο άξονα το «βιβλίο». Αυτό το καλοκαίρι όλα αρχίζουν αλλιώς!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας “Ιωάννης Διαμαντή Διαμαντής”, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2019 με τις παρακάτω δράσεις :

Δευτέρα 26 Αυγούστου, 18:30-20:00

Για φαντάσου… Φύσα, φύσα το φεγγάρι
Το φεγγάρι, αιώνιο σύμβολο στους μύθους, τις παραδόσεις, τα τραγούδια, την ποίηση και την πεζογραφία, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική. Το φεγγάρι, που ακολουθεί τον κύκλο του χρόνου και της ζωής. Το φεγγάρι, που εμφανίζεται, χάνεται, μεταμορφώνεται, μιλάει, γελάει και κλαίει στα παραμύθια και σε πολλά βιβλία για παιδιά. Ένα ταξίδι στο φεγγάρι μέσα από παραμύθια της προφορικής παράδοσης και της λογοτεχνίας.
Για παιδιά 4-10 ετών. Με προεγγραφή
Με την θεατρολόγο Τσουβαλά Χαρά

Δηλώσεις συμμετοχής

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας
« Ιωάννης Δ. Διαμαντής» (Αμοργού 29.Τηλ.: 2310 921660)

Ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθήκης από 29 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου :
Δευτέρα : 13:30 – 20:30
Τρίτη- Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 08.00 – 14:45

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας είναι μέλος
του Δικτύου βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Μουσείων
Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών
Facebook: https://goo.gl/qPGP2A
Email: vivlio.triandrias@thessaloniki.gr

Ώρα

(Δευτέρα) 6:30 πμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας "Ιωάννης Διαμαντή Διαμαντής"