18.9 C
Thessaloniki

Θωρακίζοντας τους μικρούς ήρωες: Η ανάδειξη του μέντορα γονέα-δασκάλου

Τε26Ιουν5:00 μμΤε9:00 μμΘωρακίζοντας τους μικρούς ήρωες: Η ανάδειξη του μέντορα γονέα-δασκάλουΣεμινάριο5:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Γνωρίζοντας το πόσο πολύ μπορεί να πασχίζει και να αγωνιά ένας γονέας για το μέλλον των παιδιών του, τις σπουδές του, το σχολείο, το περιβάλλον του, τις συμπεριφορές του και τις παρέες του, και γνωρίζοντας πόσο λεπτό, ευαίσθητο και, πάνω από όλα, σημαντικό είναι το θέμα, ρωτήσαμε γονείς να μας πουν εκείνοι δυσκολίες, άγχη και ανησυχίες που περνάνε στην καθημερινότητα τους με παιδιά διαφόρων ηλικιών και σχεδιάσαμε έναν κύκλο σεμιναρίων με στρατηγικές, εργαλεία και μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να εφαρμόσετε άμεσα τις λύσεις, βήμα-βήμα.

Το σεμινάριο θα υλοποιήσει ο δημιουργός της φιλοσοφίας των σεμιναρίων «από το μηδέν στο «ήρωας»» Μιχάλης Κιναζίδης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρες 17:00-21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Εάν σας έχει κι εσάς προβληματίσει κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις, τότε καλό είναι να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αυτό!

  • Εφηβεία και αντίδραση.
  • Το φαινόμενο “μουγγοθοδωρος”
  • Επαγγελματικός προσανατολισμός . Είναι πλέον σε ηλικία που μπορεί να θέτει στόχους και να κάνει επιλογές για το μέλλον του. Ωστόσο δείχνει να μην έχει κάτι που να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα και ανησυχώ . Τον ενδιαφέρει κυρίως πως θα βρει εύκολες λύσεις και αρκείται απλά στο να περνάει εύκολα τις τάξεις του.
  • Υπερβολική ενασχόληση με ηλεκτρονικά gadgets
  • Είναι χαμένος με τις ώρες στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
  • Πλήρης απαξίωση. Παραμελεί τα μαθήματα του, αδιαφορεί τελείως και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βόγδανος 231331 8593

Ώρα

(Τετάρτη) 5:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης