18.3 C
Thessaloniki

Η φωτοανάγνωση και το βιβλίο του Μπρενιφιέ: "Η ευτυχία! Τι είναι;"

Τρ26Νοε7:30 μμΤρ9:00 μμΗ φωτοανάγνωση και το βιβλίο του Μπρενιφιέ: "Η ευτυχία! Τι είναι;"Σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας7:30 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας, κάθε δεύτερη Τρίτη, στην αίθουσα «Ντίνος Χριστιανόπουλος», στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, Εθνικής Αμύνης 27.

Τα σεμινάρια παρουσιάζει η Βασιλική Γιαννακοπούλου, πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σ’ αυτήν τη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, το θέμα θα είναι: «Η φωτοανάγνωση και το βιβλίο του Μπρενιφιέ: Η ευτυχία τι είναι;».

Κεντρικός πυρήνας του σεμιναρίου είναι το βιβλίο του Μπρενιφιέ: “Η ευτυχία! Τι είναι;”.  Η ψυχολόγος Γιαννακοπούλου Βασιλική συζητά με όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο για το ζήτημα της ευτυχίας. Επιπλέον γίνεται συζήτηση σχετικά με τα παιδικά βιβλία και αν οι γονείς χρειάζεται να τα διαβάσουν πριν τα δώσουν στα παιδιά τους. Ο Όσκαρ Μπονιφιέ είναι Διδάκτωρ της φιλοσοφίας και έχει δουλέψει σε πολλές χώρες για να προωθήσει εργαστήρια φιλοσοφίας για τους ενηλίκους και την πρακτική φιλοσοφία για τα παιδιά. Έχει ήδη εκδώσει τη σειρά «Ο μαθητευόμενος φιλόσοφος» στις εκδόσεις Nathan, ένα εγχειρίδιο για εκπαιδευτικούς (Διδασκαλία μέσω συζήτησης) στις εκδόσεις CRDP και μία ανθολογία φιλοσοφικών παραμυθιών στις εκδόσεις Alcofribas Nasier.

Ώρα

(Τρίτη) 7:30 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης