16.1 C
Thessaloniki

Η φωτοανάγνωση και το βιβλίο της Rhonda Byrne: "Το μυστικό".

Τρ17Δεκ7:30 μμΤρ9:00 μμΗ φωτοανάγνωση και το βιβλίο της Rhonda Byrne: "Το μυστικό".Σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας7:30 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας, κάθε δεύτερη Τρίτη, στην αίθουσα «Ντίνος Χριστιανόπουλος», στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, Εθνικής Αμύνης 27.

Τα σεμινάρια παρουσιάζει η Βασιλική Γιαννακοπούλου, πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σ’ αυτήν τη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, το θέμα θα είναι: «Η φωτοανάγνωση και το βιβλίο της Rhonda Byrne: “Το μυστικό”».

Κεντρικός πυρήνας του σεμιναρίου είναι το βιβλίο της της Rhonda Byrne: Το μυστικό”. Τελικά τι είναι ο νόμος της έλξης; Ισχύει; Ποια είναι τα αποτελέσματα των ανθρώπων που τον υλοποίησαν; Αναπτύσσεται μία εποικοδομητική συζήτηση γύρω από αυτό το βιβλίο και διαβάζονται αποσπάσματα του.

Με το βιβλίο “Το Μυστικό – Καθημερινά Μαθήματα Ζωής”, η Rhonda Byrne, μέσα από ασκήσεις, συμβουλές, ενορατικές ιδέες και αποστάγματα σοφίας, μας δείχνει τον τρόπο να ζούμε καθημερινά σε αρμονία με τους νόμους που κυβερνούν όλα τα ανθρώπινα όντα και να μπορέσουμε τελικά να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας. Γνωρίζοντας σε βάθος τις πανίσχυρες αλήθειες που αποκαλύπτει Το Μυστικό, θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε τον νόμο της έλξης πολύ καλύτερα από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Και τότε θα δείτε να αυξάνονται στη ζωή σας η χαρά, η αφθονία και η μεγαλοσύνη – κάθε μέρα που περνάει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ώρα

(Τρίτη) 7:30 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης