18.7 C
Thessaloniki

Εποχή των Παγετώνων!

Πε30ΝοεΟλοήμερηΣα06ΙανΕποχή των Παγετώνων!(Ολοήμερη)(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ένα  πρωτότυπο  θεματικό πάρκο στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου  ο επισκέπτης απολαμβάνει μοναδικά ρομποτικά εκθέματα τα οποία έχουν ήχους, υφές,  κινήσεις  και χρώματα σε συνδυασμό με ένα  άκρως εντυπωσιακά  σκηνογραφημένο περιβάλλον,  ώστε να δημιουργείται η αίσθηση ότι βρισκόμαστε   στην πραγματική εποχή των Παγετώνων…

Τα μαμούθ, οι τίγρεις με τα μεγάλα δόντια, οι τριχωτοί ρινόκεροι και άλλα προϊστορικά ζώα, δημιουργούν την  Εποχή των Παγετώνων, μια συναρπαστική και εκπαιδευτική έκθεση που αφορά τα ζώα και τους  ανθρώπους της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων.

Στην εκπαιδευτικού χαρακτήρα έκθεση «Η εποχή των Παγετώνων», ο επισκέπτης έχει την μοναδική ευκαιρία  να παρατηρήσει και να απολαύσει από κοντά κάποια από τα γιγάντια και μοναδικά ζώα που έζησαν εκείνη την εποχή. Ενημερώνεται αλλά και βιώνει τις περιβαλλοντικές συνθήκες της τελευταίας περιόδου της γήινης εποχής καθώς επίσης και για το πως οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν σε αυτό τον κόσμο και κατάφεραν να συμβιώσουν με αυτά τα θηρία. Γίνεται αναφορά επίσης για τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για την επαναφορά των προϊστορικών αυτών ζώων, στη σύγχρονη ανθρωπότητα.

Είναι επίσης  γνωστό το θέμα, από την ομώνυμη ταινία.

Οι επισκέψεις στην εγκατάσταση, θα είναι δωρεάν.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Χορηγοί:

 

Ώρα

Νοέμβριος 30 (Πέμπτη) - Ιανουάριος 6 (Σάββατο)(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Πλατεία Αριστοτέλους