16.1 C
Thessaloniki

Εορτασμός Ημέρας Περιβάλλοντος στην Γ΄Δημοτική Κοινότητα

Τε05Ιουν6:00 μμΤε9:00 μμΕορτασμός Ημέρας Περιβάλλοντος στην Γ΄Δημοτική ΚοινότηταΕκδήλωση στου Κήπους του Πασά6:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΓ' Δημοτική Κοινότητα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), την Χ.Α.Ν.Θ, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, το 7ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου ΓΕΛ στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Περιβάλλοντος 2019 διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 5 Ιουνίου  και ώρες 18.00-21.00 στους Κήπους του Πασά (πάνω από το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η ομάδα «Κύκλος Κρουστών Θεσσαλονίκης», η ορχήστρα του 7ου Γ.Ε.Λ με Ελληνική μουσική, το μουσικό σχήμα «Γιαφ Γιουφ» με ρεμπέτικες μελωδίες, η Χορευτική Ομάδα του ΚΑΠΗ της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, και το ρεμπέτικο τμήμα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου της Χ.Α.Ν.Θ.

Τέλος ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει παρουσιάζοντας το πρόγραμμα» Γυμναστική στο Πάρκο και η Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς πρόγραμμα Pilates ανοιχτό προς όλους.

Ώρα

(Τετάρτη) 6:00 μμ - 9:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Κήποι του Πασά