15.2 C
Thessaloniki

Εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα

Σα09Δεκ6:00 μμΣα8:00 μμΕκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα6:00 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού.

Οι εκδηλώσεις έχουν  επίκεντρο όλη την οικογένεια και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συναυλίες, μουσικά-θεατρικά δρώμενα και παραστάσεις με τη συνεργασία Συλλόγων,  καλλιτεχνικών και θεατρικών ομάδων της πόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, Έναρξη Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων με την Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου & εορταστικού διάκοσμου και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Παραδοσιακά Κάλαντα από Συλλόγους και τις Παραστάσεις «Τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα» από την Μουσική Σχολή «ΣΥΝΘΕΣΗ» και «Ένας κόσμος Χριστούγεννα» από την Θεατρική Ομάδα «ΝΤΟΥΕΝΤΕ», στην εξέδρα εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
  • Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, εορταστική εκδήλωση των Αθλητικών Συλλόγων-Ακαδημιών στο Πάρκο Σπανού (Δημοτικό Γήπεδο Μαλακοπής), με φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δένδρου, ενώ 
  • το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, η Χριστουγεννιάτικη παραδοσιακή εκδήλωση με χορούς και τραγούδια από Πολιτιστικούς Συλλόγους στην εξέδρα εκδηλώσεων «Χριστούγεννα Πρωτούγεννα».
  • Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας η Παιδική Παράσταση: «του τέντζερη καμώματα» από την Θεατρική Ομάδα «ΝΤΟΥΕΝΤΕ». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν
  • το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι όπου στην εξέδρα εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν Χριστουγεννιάτικα  παραδοσιακά κάλαντα & τραγούδια και θα ολοκληρωθούν
  • το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι με το Χριστουγεννιάτικο γλέντι από τον Δημήτρη Κεχαγιά & το συγκρότημα του στην εξέδρα εκδηλώσεων.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

 

Ώρα

(Σάββατο) 6:00 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας