16 C
Thessaloniki

Γνωρίζουμε τη συγγραφέα Κατερίνα Θεοδωράκη και το βιβλίο της: “Η συντροφιά των Χιονανθρώπων” στην Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως

Δε02Δεκ6:00 μμΔε7:00 μμΓνωρίζουμε τη συγγραφέα Κατερίνα Θεοδωράκη και το βιβλίο της: “Η συντροφιά των Χιονανθρώπων” στην Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεωςεκδηλώσεις για παιδιά6:00 μμ - 7:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

                                 Παρέα με τον συγγραφέα στη βιβλιοθήκη μου


Δευτέρα 2/12/2019,   6.00-7.00μμ
Γνωρίζουμε τη συγγραφέα Κατερίνα Θεοδωράκη και το βιβλίο της: “Η συντροφιά των Χιονανθρώπων”.

Χειμώνας… Το χιόνι καλύπτει τα πάντα στην Παγοχώρα. Τη μέρα τα παιδιά φτιάχνουν χιονανθρώπους σε κάθε γειτονιά. Το βράδυ, όμως, κάτι παράξενο συμβαίνει… κάτι μαγικό… Οι χιονάνθρωποι ζωντανεύουν, διηγούνται την ιστορία τους και, ταυτόχρονα, τα στάδια του κύκλου του νερού!
Η “Συντροφιά των χιονανθρώπων” αποτελεί ένα διδακτικό παραμύθι που το παιδί μαθαίνει τις διαφορετικές μορφές του νερού μέσα από μια μυθοπλαστική προσέγγιση.

Η συμμετοχή στην εκδηλώση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.
Δηλώσεις συμμετοχής: (15 παιδιά)
Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως.
(Κων/πόλεως 45, τηλ. 2310-315100)

Ώρα

(Δευτέρα) 6:00 μμ - 7:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως