12.7 C
Thessaloniki

Γνωρίζουμε σημαντικές γυναίκες στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Πα25Ιαν6:30 μμΠα8:00 μμΓνωρίζουμε σημαντικές γυναίκες στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Γνωρίζουμε σημαντικές γυναίκες

Αγγελική Χατζημιχάλη, Δόρα Στράτου, Μαρία Σιμπίλα Μεριάν, Γιόκο Όνο, είναι οι γυναίκες που θα γνωρίσουμε στην 6η συνάντησή μας.

Ο κύκλος των εκπαιδευτικών δράσεων ο οποίος βασίζεται στα βιβλία «Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες» της Έλενα Φαβίλι και Φραντσέσκα Καβάλο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και «40 μοναδικές Ελληνίδες. Ιστορίες για ατρόμητα κορίτσια» της Κατερίνας Σχινά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, πραγματοποιείται μία φορά το μήνα και στόχο έχει να γνωρίσουν τα παιδιά μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα που συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό, σημαντικές γυναίκες με μεγάλες ιδέες.
Πρόκειται για γυναίκες που με το έργο και τη δράση τους έχουν αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Επιστήμονες, συγγραφείς, αθλήτριες ή ακτιβίστριες, δυναμικές, με όραμα και κότσια κατάφεραν κάθε μια με το δικό της προσωπικό τρόπο, να διαπρέψει στον τομέα της και να αφήσει το σημάδι της στην ιστορία.
Το πρόγραμμα σχεδιάζουν και υλοποιούν η Αγγελική Φατίση και η Χριστίνα Τράπτσιου

Για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από 6 ετών και για ενήλικες

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Παρασκευή) 6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου