18.7 C
Thessaloniki

Αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Δε22Απρ6:30 μμΔε7:30 μμΑγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα!

Ο Ανδρέας Καρκαβίτσας, ο Κώστας Κρυστάλλης, ο Αλέξανδρος Μωραϊτίδης, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Τέλλος Άγρας, ο Γρηγόριος Ξενόπουλος, ο Διονύσιος Σολωμός, ο Κοσμάς Πολίτης και ο Ευγένιος Ζαλοκώστας σε ένα βιβλίο διασκευασμένο για παιδιά. Δέκα αγαπημένες ιστορίες για το Πάσχα, από τους πιο αγαπημένους Έλληνες κλασσικούς συγγραφείς, ζωντανεύουν μέσα από υπέροχες εικόνες.

Τις αγαπημένες πασχαλινές ιστορίες μας, θα τις διακοσμήσουμε με όμορφες αυγοθήκες – πουλάκια που θα φτιάξουμε με τα χεράκια μας!
Με την Χριστίνα Τράπτσιου.

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: Χαρτόνι κανσό ασπρο, κίτρινο, πορτοκαλί, φτερά κίτρινα και κόλλα στικ.
Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη ΧαριλάουΝικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666E mail: bibxarilaou@hotmail.grhttps://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/Fan page Facebook: https://www.facebook.com/perifereiakivivliothikixarilaou?ref=hlInstagram: https://www.instagram.com/charilaoulibrary/?hl=el

Ώρα

(Δευτέρα) 6:30 μμ - 7:30 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου