16.3 C
Thessaloniki

Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Πα17Μαι6:30 μμΠα8:00 μμΞεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη ΧαριλάουΛέσχη ανάγνωσης για παιδιά. «Οι πλούσιες ώρες του Ζακομινούς Γκενσμπορό»6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00) ΦορέαςΔ/νση Βιβλιοθηκών και Μουσείων - Τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ξεφυλλίζουμε σελίδες και διαβάζουμε βιβλία

Η Λέσχη ανάγνωσης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 9 ετών. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία Παρασκευή του μήνα, στις 6:30 το απόγευμα.
Στόχος της Λέσχης είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας. Τα παιδιά ξεκινούν και τελειώνουν ένα μαγικό ταξίδι… γνωρίζουν τα λογοτεχνικά βιβλία μέσα από ένα νέο πρίσμα διασκεδαστικό και δημιουργικό, ταυτίζονται με τους ήρωες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια, γράφοντας και ζωγραφίζοντας.

Συντονίζει η Αγγελική Φατίση

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις 6:30 το απόγευμα θα διαβάσουμε το βιβλίο «Οι πλούσιες ώρες του Ζακομινούς Γκενσμπορό», μια γλυκόπικρη, φιλοσοφική, ποιητική ιστορία για μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά. Ένα βιβλίο που μιλάει για τη ζωή και την καθημερινότητα με τα πάνω της και με τα κάτω της, για τη διαφορετικότητα, για την αποδοχή, για τις αμφιβολίες, για τις δοκιμασίες, για τους συμβιβασμούς, για την υπομονή, για τη φιλία, για την αγάπη, για τις καθημερινές νίκες και ήττες που κάνουν τους ανθρώπους πλούσιους σε εμπειρίες, που κάνουν τις ώρες μας πλούσιες και τη ζωή μας πλουσιότερη.
Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3, Τηλ. 2310 324666
E mail: bibxarilaou@hotmail.gr
https://thessaloniki.gr/locations/βιβλιοθήκη-χαριλάου/

Ώρα

(Παρασκευή) 6:30 μμ - 8:00 μμ(GMT+00:00)

Τοποθεσία

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου