22 C
Thessaloniki

Δημοτικό Κολυμβητήριο

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο, βρίσκεται στο χώρο της πρώην Αλάνας Τούμπας. Με τη λειτουργία του, αναπλήρωσε το κενό των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στις δυνατότητες άθλησης στο νερό. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, σε συνδυασμό με το διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, αποτελεί ιδιαίτερο χώρο αναψυχής για τους δημότες.
Στόχος του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να δοθεί η δυνατότητα άθλησης και αναψυχής στους κατοίκους της πόλης, είτε με ελεύθερη κολύμβηση είτε μέσω οργανωμένων προγραμμάτων, με όσο το δυνατόν μικρότερο αντίτιμο χρήσης. Η κολυμβητική δεξαμενή είναι ολυμπιακών διαστάσεων, θερμαινόμενη και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ. Το προσωπικό του κολυμβητηρίου αποτελείται από υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων, που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του. Τα προγράμματα άθλησης, καθώς και η επίβλεψη των ελεύθερα αθλούμενων δημοτών, πραγματοποιούνται από έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι είναι κατάλληλα εξειδικευμένοι.

Προϋποθέσεις

  1. Ιατρική βεβαίωση Παθολόγου ή Καρδιολόγου και Δερματολόγου
  2. Για παιδιά ηλικίας έως 15 ετών βεβαίωση Παιδιάτρου
  3. Άνω των 65 βεβαίωση Καρδιολόγου και Δερματολόγου

Πληροφορίες

Οι ιατρικές βεβαιώσεις θα πρέπει να προσκομίζονται σε αντίγραφο κατά την νέα εγγραφή τους ή την ανανέωση αυτών και να επιδεικνύεται το πρωτότυπο αυτής.

Περισσότερες πληροφορίες , στο τηλ. 2310 907711

Δημοτικό κολυμβητήριο - Τούμπα

Χρήσιμα έγγραφα