18.9 C
Thessaloniki
Αρχική Θέλω από τον Δήμο Ο Δήμος Δημοτικές Επιχειρήσεις Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ)

Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ)

tv100
fm100
fm1006

Η Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1988.

Το «Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100» εξέπεμψε στις 3 Σεπτεμβρίου 1987, αποτελώντας τον πρώτο μη κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό στην ελληνική περιφέρεια.

Το 2011 τέθηκε σε εφαρμογή ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξορθολογισμού της Εταιρείας, το οποίο οδήγησε σε σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας με ταυτόχρονη ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης υπηρεσίας. Σ’ αυτό το πλαίσιο βρίσκεται σε εξέλιξη ένα ευρύ πρόγραμμα τεχνολογικού εκσυγχρονισμού της επιχείρησης.
Σήμερα η ΔΕΠΘΕ αποτελεί έναν σύγχρονο δημοσιογραφικό οργανισμό, με αιχμή την ενημέρωση για τις εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα τους, προσφέρουν έγκυρη και έγκαιρη αντικειμενική ενημέρωση για τα πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και αθλητικά γεγονότα της περιοχής. Ανοίγουν στην κοινωνία, προβάλλουν και αναδεικνύουν το έργο των δημιουργών και τις δράσεις των φορέων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η TV100 εκπέμπει ψηφιακά στην Κεντρική Μακεδονία και μεταδίδεται πανελλαδικά μέσω της πλατφόρμας του OTE TV.
Ο FM100 εκπέμπει στο νομό Θεσσαλονίκης, διατηρώντας το χαρακτήρα ενός αμιγώς ενημερωτικού τοπικού ραδιοφώνου, που αφουγκράζεται την καθημερινότητα του πολίτη.
Ο FM 100.6 από το 2011 μετεξελίχθηκε σε εθελοντικό ραδιόφωνο, ανοίγοντας τα μικρόφωνά του σε μαθητές, φοιτητές, επαγγελματικούς και πολιτιστικούς φορείς και ευρύτερα στην κοινωνία των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νικ. Γερμανού 1,
Θεσσαλονίκη 54621
τηλ (+30) 2310 261100

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

Δ.Ε.Π.Θ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ