18.8 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια Διαβούλευση της Μελέτης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος για την εκτέλεση...

Δημόσια Διαβούλευση της Μελέτης της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος για την εκτέλεση παροχής υπηρεσίας: «Συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου για τα έτη 2018 – 2020» προϋπολογισμού δαπάνης 1.800.000,00 με Φ.Π.Α.

Δημόσια Διαβούλευση της Μελέτης 2/2017 της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος για την εκτέλεση παροχής υπηρεσίας: «Συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου για τα έτη 2018 – 2020» προϋπολογισμού 1.800.000,00 με Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την ανάθεση του συνόλου των υπηρεσιών.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο e-mail: promitheies@thessaloniki.gr .
Επίσης, ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 4412/16, θα πρέπει οι παρατηρήσεις των εμπλεκομένων οικονομικών φορέων στη διαβούλευση να γνωστοποιούνται στους υπόλοιπους υποψήφιους οικονομικούς φορείς, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Διαφάνειας θα αναρτήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα, επί των διαβουλεύσεων, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις, που αποστέλλονται στο Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, μέσω του promitheies@thessaloniki.gr, μετά από προώθηση αυτών.

Για να κατεβάσετε το  σώμα της Μελέτης, πατήστε εδώ

Για να κατεβάσετε τους Ειδικούς Όρους, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ