18.7 C
Thessaloniki
ΔημοσιεύσειςΠροκηρύξεις και ΔιακηρύξειςΔιαβουλεύσεις ΠροκηρύξεωνΔημόσια Διαβούλευση της μελέτης για τη Μίσθωση Μηχανημάτων Έργου και Μεταφορικών Μέσων...

Δημόσια Διαβούλευση της μελέτης για τη Μίσθωση Μηχανημάτων Έργου και Μεταφορικών Μέσων 2017 – 2018, προϋπολογισμού 648.368,72 € (με Φ.ΠΑ 24%).

Δημόσια Διαβούλευση της υπ΄αριθ. 35/2017 Μελέτης της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων για την «Μίσθωση Μηχανημάτων Έργου και Μεταφορικών Μέσων 2017 – 2018» σύμφωνα με τις ανάγκες των Διευθύνσεων: Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων, Διεύθυνση Κατασκευών και Συντηρήσεων, Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Πολιτισμού-Τουρισμού και Αυτοτελές Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης προϋπολογισμού 648.368,72 € (με Φ.ΠΑ 24%).
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας στο e-mail: promitheies@thessaloniki.gr .
Ως ημερομηνία λήξης της διαβούλευσης ορίζεται η 31/05/2017.
Επίσης, ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν. 4412/16, θα πρέπει οι παρατηρήσεις των εμπλεκομένων οικονομικών φορέων στη διαβούλευση να γνωστοποιούνται στους υπόλοιπους υποψήφιους οικονομικούς φορείς, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Διαφάνειας θα αναρτήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα, επί των διαβουλεύσεων, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις, που αποστέλλονται στο Τμήμα Προκηρύξεων & Δημοπρασιών, μέσω του promitheies@thessaloniki.gr, μετά από προώθησή αυτών.

Για να κατεβάσετε την Τεχνική Μελέτη, πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ