Εκδηλώσεις Δήμου Θεσσαλονίκης


Νέα διάλεξη του κύκλου διαλέξεων-συζητήσεων με τίτλο: Ψυχική Υγεία και Οικογένεια

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί κύκλο διαλέξεων – συζητήσεων με τίτλο: Ψυχική Υγεία και Οικογένεια, με την επιστημονική επίβλεψη της Κλινικής Ψυχολόγου – Ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η όγδοη κατά σειρά διάλεξη θα
Περισσότερα

Παρουσίαση Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Πιστοποιητικών

Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας θα παρέχονται πιστοποιητικά γεννήσεως, οικογενειακής κατάστασης και αντίγραφα πλησιέστερων συγγενών, σε δικηγόρους και συμβολαιογράφους που εκπροσωπούν δημότες, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, από το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Περισσότερα

Κοπή της Πίτας του Δημοτικoύ Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης έκοψαν ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρόεδρος του Σώματος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, λίγο πριν από την έναρξη της 1ης τακτικής συνεδρίασης, σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.
Περισσότερα

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δημαρχείο

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ακούστηκαν στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, από τις μπάντες του Γ΄ Σώματος Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας και από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.
Περισσότερα
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInPrint this page