Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο “Πορτοκαλιάν”


Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο “Πορτοκαλιάν”
Δωρεάν παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας
Υπεύθυνος Προγράμματος: Ευαγγελίου Δημοσθένης
Σπάρτης 6Α
Τηλ: 2310-848734
Πληροφορίες 14:00-21:00

Παρέχεται δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας από εθελοντές καθηγητές και δασκάλους.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με την κατάθεση σχετικής αίτησης.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά: αίτηση

Για το σχολικό έτος 2015-2016, η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας υλοποιεί, με τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών, για 7η συνεχή χρονιά, πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας, σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, που ανήκουν σε μειονεκτούσες πληθυσμιακές ομάδες, στο Πνευματικό Κοινωνικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ».

 

Αναλυτικά παραδίδονται:

-Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας, Μαθηματικών, Φυσικής και Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά όλων των επιπέδων), σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

-Μαθήματα Νέων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών, Στατιστικής, Μαθηματικών, Φυσικής Γενικής Παιδείας, Φυσικής Κατεύθυνσης, Χημείας, Βιολογίας, ΑΟΔΕ, ΑΟΘ, Προγραμματισμού και Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά όλων των επιπέδων), σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται  τις εργάσιμες ημέρες, από τις 14:00 έως τις 21:00, στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΝ» του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Σπάρτης 6Α.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-848734.

Οι εθελοντές μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους που θα κατεβάσουν από εδώ

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page